Over ons

Eurostar Fireworks staat voor goede service en hoogwaardig vuurwerk. Next level consumentenvuurwerk!

Consumentenvuurwerk op hoog niveau

Eurostar Fireworks blinkt uit in hoogwaardig consumentenvuurwerk voor de Nederlandse markt. Meer diversiteit in kleur en effect, daar staan we voor. Daarom worden onze producten zelf samengesteld en op maat gefabriceerd. Eurostar Fireworks brengt de professionele vuurwerkeffecten naar de consument: een unieke mix van het vuurwerk dat op zowel de consumentenmarkt als de professionele shows te zien is.

Eurostar Fireworks heeft de kennis en ervaring

Met onze kennis over de huidige vuurwerkmarkt voor consumenten en professionals hebben wij unieke producten kunnen samenstellen en groeit ons aanbod nog steeds. Het vuurwerk is door ons zelf ontworpen en spectaculairder dan ooit. We werken samen met een pyrotechnicus met jarenlange ervaring met professionele vuurwerkshows in binnen- en buitenland.

Veiligheidseisen voor alle producten

Vuurwerk is voor vermaak! Eurostar Fireworks verkoopt alleen vuurwerk dat is voorzien van een Europese CE-markering. Al onze producten zijn uitgebreid getest en voldoen hiermee aan de strenge veiligheidseisen die Europa aan vuurwerk stelt. Ook over de veiligheid tijdens transport en opslag is goed nagedacht. Eurostar Fireworks werkt samen met TNO Nederland en BAM Duitsland om veiligheid tijdens de opslag en het transport te garanderen.

Word Eurostar dealer

Word ook reseller van Eurostar Fireworks vuurwerk! Koop vuurwerk in met passie en voor een eerlijke prijs.

Dealer worden